Suikerrock bevestigt nu ook James Morrison

Vandaag voegt Suikerrock het Britse wonderkind James Morrison toe aan het programma van zaterdag 27 juli. Samen met de reeds aangekondigde topacts Sting en Kaiser Chiefs zorgt hij voor een indrukwekkende affiche.

De wereld leerde James Morrison in 2006 kennen door de hitsige “You Give Me Something” van zijn debuutalbum “Undiscovered”. Wat volgde was een duizelingwekkende rollercoaster van successen:

De eerste twee albums “Undiscovered” en “Songs For You, Truths For Me” gingen 4,5 miljoen keer over de toonbank en leverden 10 singles op waaronder “You Give Me Something”, “Wonderful World”, “The Pieces Don’t Fit Anymore” en het duet “Broken Strings”, dat hij samen met Nelly Furtado zong. Die albums brachten hem al langs de Verenigde Staten, Australië, Japen en Europa, en leverden hem al op zijn jonge leeftijd een Brit Award op voor Best Male.

Het overlijden van zijn vader en de geboorte van zijn eerste kind resulteerden in 2011 tot “The Awakening”. Op dit album, waarop Morrison die emoties van zich afschrijft, brengt hij dertien volwassen nummers in zijn eigentijdse folk/soul stijl, en met een stemgeluid waar menig oldskool soulartiest jaloers op mag zijn.

De 27ste editie van Win For Life Suikerrock vindt plaats op donderdag 25, vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli in het centrum van Tienen. Alle info: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 3 =