Les Nuits Botanique stevent af op topeditie

Met Miss Kittin (live), BRNS, The Leisure Society, Darkstar, Miles Kane en Efterklang bouwt Les Nuits Botanique gestaag verder aan zijn programma, dat zo mogelijk het sterkste in jaren lijkt te worden.

Les Nuits Botanique lijkt dit jaar aan een absolute topeditie te werken. Eerder werden immers al klinkende namen uit het alternatieve circuit bevestigd. Zo geven dit jaar onder meer Cold War Kids, How To Dress Well, Girls Against Boys, Daan, Connan Mockasin, Dez Mona, The Bony King Of Nowhere (solo) en Tom McRae alvast present. Ook aan te ontdekken acts is er dit jaar absoluut geen gebrek. Muzikale ontdekkingsreizigers kunnen onder meer beginnen grasduinen in de collecties van o.a. AlunaGeorge, CHVRCHES, Ghostpoet, Rebekka Karijord, Dan Deacon, Valerie June en Jamie N Commons

Les Nuits vinden plaats van 3 t/m 12 mei in en rond de Botanique in Brussel. Alle info: www.botanique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 1 =