Nieuw Genks Little Waves Festival strikt Lisa Hannigan

Op 13 april 2013 vindt de eerste editie van Little Waves, een organisatie van C-Mine Cultuurcentrum, plaats onder de schattorens van Winterslag (Genk). Deze avond zal in het teken staan van singer-songwriters en aanverwante genres zoals indie pop en met Lisa Hannigan staat meteen een internationale topper op de affiche.

Met de Ierse Lisa Hannigan, bekend als ex-sidekick en zangeres van Damien Rice, belooft het alvast een mooie avond te worden in de schaduw van de mijnschachten. Ook de Noor Moddi maakt zijn opwachting op Little Waves. Verder stellen de Belgische acts Marble Sounds en Few Bits er hun nieuwe album voor en geven ook Douglas Firs en het Genkse Winterslag present.

Info en tickets: www.c-minecultuurcentrum.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × vier =