De Mens, Kraantje Pappie en Murdock naar Arendonk

Met nog iets meer dan drie maanden te gaan, licht Arendonk Zingt & Swingt vandaag een groot stuk van de affiche voor zijn 12de editie. De programmering voor zowel de Bemd- als Main-Stage op zaterdag is nagenoeg compleet met acts als De Mens, Kraantje Pappie en Murdock.

Voorzitter Sim Helsen zegt veel tijd en energie gestoken te hebben in een line-up die voor iedereen wat wils kan bieden, gratis bovendien. Op zaterdag 25 mei geven op de Main Stage The Strzebonsky Noizescene, Kraantje Pappie (NL), De Mens en Rock Me ABBA (UK) alvast present. De Bemd Stage wordt tot de late uurtjes ingevuld met Mongk, The Mixfitz, Murdock en Christophe Lambrecht ft. Nadiem Shah. Volgende week wordt het programma verder aangevuld.

Arendonk Zingt en Swingt is een gratis evenement ten voordele van Parantee Gehandicaptensport VZW en CHIRO Arendonk en vindt plaats op 24 en 25 mei op de Bemd-terreinen in Arendonk. Alle info: www.arendonkzingt.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 − acht =