Uriah Heep, Nazareth, Billy Ocean en meer voor Vostertfeesten

Van 23 t/m 25 augustus vinden in Bree naar jaarlijkse traditie weer de Vostertfeesten plaats. Het festival splitst zich op in 3 dagen met elk de focus op een ander doelpubliek. Zo krijg je een divers programma met onder meer Uriah Heep, Nazareth, Billy Ocean, Hot Chocolate, Milk Inc en Natalia.

Vrijdag 23 augustus gaan de Vostertfeesten van start met Vostert Live – Belgium Night. De affiche telt dan vijf live-acts van Belgische bodem. Deze keer zijn dat Belle Perez, Paul Michiels, Kate Ryan, Natalia en Milk Inc.. VostertPop is er op zaterdag 24 augustus met The Sham, Ultimate Eagles (UK), John Coglan’s Quo (UK), The Rubettes feta. Alan Williams (UK), Hot Chocolate (UK) en Billy Ocean (JAM), aangevuld met een Classic Hit Party met Tom De Groot. Cosmo’s Foger-T (CCR coverband), Alvin Stardust (UK), The Kast Off The Kinks (UK), Christ Tompson (Manfred Mann’s Earth Band) (UK), Albert Hammond (UK), Uriah Heep (UK) en Nazareth (UK) zie je aan het werk tijdens VostertRock op zondag 25 augustus.

Alle info: www.vostertfeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 + zestien =