Summerfestival breidt uit naar 2 dagen

De organisatie van Summerfestival maakte vandaag de eerste nieuwtjes bekend over de komende editie. De vijfde editie van het outdoor dance festival in Antwerpen wordt alvast een tweedaagse en gaat dit jaar door op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni. Summerfestival gaat traditiegetrouw opnieuw door op festivalterrein Nieuw Zuid in Antwerpen.

De organisatie faciliteert haar bezoekers voor de overnachting en zorgt dus ook voor een camping. Van vrijdag 28 juni tot maandag 1 juli kunnen bezoekers terecht op “Summer Camp”, waar op vrijdag al een stevige pre-party wordt voorzien. Summerfestival voorziet ook twee dagen lang de allerbeste nationale en internationale dj’s, verspreid over 8 waanzinnige stages. De eerste namen worden aangekondigd op vrijdag 1 maart.

Alle info: www.summerfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − 1 =