[PIAS] Nites staan voor de deur

Over exact een week vinden in Tour & Taxis in Brussel opnieuw de [PIAS] Nites plaats. De platenfirma biedt twee muzikale avonden met zowel gevestigde waarden als nieuwe acts, die de toekomst van [PIAS] mee bepalen. Onder meer Booka Shade, The Magician, Alt-J, Balthazar en Andy Burrows zijn van de partij.

Vrijdag 15 februari staat volledig in het teken van de elektronische muziek. Booka Shade speelt zijn set live. Achter de decks hoor en zie je The Magician, Doctor P, Fake Blood, Agoria, Kavinsky en Dr. Lektroluv. Op zaterdag 16 februari komen de indieliefhebbers aan hun trekken met Alt-J, Balthazar, Jason Lytle, Andy Burrows, Lord Huron en CHAMPS.

[PIAS] Nites heeft nog enkele verrassingen in petto. Zo is het bijvoorbeeld geen geheim dat ze slechts zes acts aankondigen voor zaterdag 16 februari, terwijl er toch meer concerten zullen plaatsvinden die avond. Indien je benieuwd bent wie die anderen nog zijn, hou je de avond zelf best de Surprise Stage in de gaten. Speciaal voor deze unieke gelegenheid is er een tweede ruimte opgebouwd met een capaciteit van 250 mensen waar je nieuwe acts, die de toekomst van [PIAS] mee bepalen én andere, die mee de geschiedenis van [PIAS] schreven, kan ontdekken.

Bovendien kan je op de [PIAS] Nites ook speeddaten met de platenbonzen van [PIAS]. Heb je altijd al eens een artistiek directeur van een platenfirma willen ontmoeten, om over je muziek te praten? Droom je er van om ooit eens op de [PIAS] Nites te spelen? Breng dan je demo mee op CD of op je iPod, en laat er je beste werk horen tijdens de [PIAS] Nites Music Speed Dating!

Info en tickets: www.piasnites.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 + zes =