Eerste namen voor Puntpop

Na Protection Patrol Pinkerton gisteren, komt het Wuustwezelse festival Puntpop vandaag naar buiten met twee nieuwe namen. Het Zweedse Witchcraft sluit het Puntpopweekend af en is samen op tour met Orchid, dat eveneens te zien zal zijn in Wuustwezel.

Puntpop vindt plaats van 3 t/m 5 mei, zij het in het licht gewijzigde formule. Puntpop moet een klein, gezellig festival blijven dat te organiseren is zonder al te veel financiële risico’s. Daarom verhuist het festival. Voor de nieuwe thuisbasis gaat Puntpop terug naar zijn roots: in 2013 gaat het festival door op de festivalsite in en rond de Godelievezaal, in het hart van Wuustwezel dus. Pop- en rockmuziek krijgt een plaats op de Puntpopstage, voor de dance is er de Basspointstage en de Vendettastage huisvest de harde gitaren.

Info: www.puntpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × vier =