Festival Aan Zee lost eerste namen

Op het strand en de zeedijk van De Panne vindt op 27 en 28 april een nieuwe editie van Festival Aan Zee plaats. Met ‘t Hof Van Commerce, Coely, Sir Yes Sir, Het Zesde Metaal en Patrick Riguelle maakt de organisatie deze ochtend zijn eerste namen bekend.

Op zaterdag 27 april zijn het ‘t Hof Van Commerce, Coely en Sir Yes Sir die er het mooie weer maken. ‘t Hof Van Commerce brengt hiphop van eigen kweek in – voor velen althans – onverstaanbaar gebrabbel. Ambiance troef echter. Coely is nog geen 20 jaar oud maar schitterde onlangs toch in de Ancienne Belgique als voorprogramma van Snoop Dogg met haar hiphop. Sir Yes Sir is de band rond de Antwerpse multi-instrumentalist Tijs Delbeke, bekend van zijn samenwerkingen met o.a. dEUS, Dez Mona en Mauro Pawlowski.Oudere maar gedurfde liedjes, slimme teksten en geestige gitaarriffs zorgen ervoor dat Sir Yes Sir een stevig en herkenbaar geluid heeft.

Het Zesde Metaal komt op zondag 28 april met zijn tweede album “Ploegsteert” naar De Panne. Het collectief brengt eigenwijze West-Vlaamse nummers. Diezelfde dag maakt ook Patrick Riguelle zijn solodebuut. Na een succesvolle reeks concerten in cultuurhuizen met het Franse chanson, krijgt Festival Aan Zee de eer om het album “Un premier amour” in festivalpremière voor te stellen aan het publiek.

Festival Aan Zee biedt dit jaar opnieuw een mix van bekend en onbekend talent. Naast het muzikale aanbod zullen er ook dit jaar weer veel animatie, straattheater en doe-activiteiten zijn. Zaterdag 27 april biedt het festival een uitgebouwde festivaldag met een programmatie van ‘s middags tot in de vroege uren, met heel wat live concerten en dj-sets. De focus ligt op aanstormend talent en gevestigde waarden. Op zondag 28 april krijg je dan een breed, toegankelijk en sfeervol familiefestival.

De ticketverkoop start morgen (7 februari). Alle info: www.festivalaanzee.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × drie =