Line-up Bel’zik Festival rond met Puggy, Saule, Montevideo e.a.

Ook in het onderste landsdeel wordt hard gewerkt aan tal van festivalaffiches. Die van Bel’zik Festival in Herve (Battice) – zo ergens tussen Luik en de Duitse grens is dat – hebben hun programma klaar met klinkende namen als Saule, Compuphonic, Puggy en Montevideo.

Dat Wallonië best wel meer te bieden heeft dan Girls In Hawaii, My Little Cheap Dictaphone en The Tellers bewijst Bel’zik Festival met zijn line-up die ook dit jaar weer twee dagen beslaat. Op vrijdag spelen achtereenvolgens Li-LO*, Nicolas Donnay, Compuphonic, Noa Moon, Suarez en Saule ten dans. Een dag later, op zaterdag 20 april, maken Can D, Fashion Nuggets, RMS, Piano Club, Stereo Grand, Montevideo, Superlux, Vismets en Puggy (goed voor 4 uitverkochte AB’s!) het mooie weer.

Alle info: www.belzik.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 + twee =