Nieuwe namen bij Labadoux

Op 3, 4 en 5 mei kan je in Ingelmuster een nieuwe editie van Labadoux bijwonen. Tot vandaag waren met Sioen ft. Binti, Luka Bloom, Alan Stivell, Amsterdam Klezmer Band en Raymond al enkele namen bekend. Vandaag doet de organisatie er een schepje bovenop met een zevental nieuwe namen.

Met hun stomende mix van Ierse folk en balkanpunk geeft Filthy Nelly een nieuwe betekenis aan volksmuziek. De groep is uitgegroeid tot een stevige liveband die ruige folk afwisselt met melancholische pareltjes. Ook de Belgisch-Italiaanse Sarah Ferri zakt af naar Ingelmunster met vrolijke, zongedroogde songs, geïnspireerd door de folk uit de zeventien en de zonnige gipsy jazz swing uit de fifties.

Een zuiders feestje met een kruidige mix van reggae, ska, salsa, rock en latin krijg je van Radio Negra. Verder geven ook De Wilfrieds, Shantalla, Martyn Joseph en Xarnège present.

Info en tickets: www.labadoux.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × drie =