Groezrock ontvangt Turbonegro, Frank Turner en meer

Groezrock is sinds vanavond 24 namen rijker. Met Rocket From The Crypt, Frank Turner and The Sleeping Souls en Turbonegro zijn alvast weer enkele fijne smaakmakers aan de affiche toegevoegd.

Het programma kent vandaag een meer dan aardige uitbreiding met Rocket From The Crypt, Frank Turner and The Sleeping Souls, Turbonegro, Sparta, Samiam, Pure Love, Masked Intruder, Implants, The Front Bottoms, Midnight Souls, Crossfaith, Crushing Caspers, John Coffey, Six Ft Ditch, Smoke Or Fire, Adept, While She Sleeps, Kristopher Roe, Walter Schreifels, Jonny Two Bags, Dave Hause, PJ Bond, Into It. Over It. en Geoff Ricky. De affiche wordt de komende weken nog verder aangedikt.

Groezrock vindt plaats op 27 en 28 april in Meerhout. Info en tickets: www.groezrock.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − 5 =