Sabbatjaar voor Repmond Rock

Op 4 en 5 mei 2012 vierde Repmond Rock vzw zijn 20ste verjaardag met een geslaagde jubileumeditie. Ruim 5.000 bezoekers vonden hun weg naar Rupelmonde. Luttele weken later stak het bestuur de koppen bijeen om na te denken over ‘Repmond Rock 3.0.’. Na de pioniersjaren van 1992 tot 1997 en de doorstart met een nieuw bestuur van 1998 tot 2012 was het immers tijd om het muziekfestival in een nieuw, fris kleedje te steken.

Na enkele maanden voorbereiding heeft het bestuur van Repmond Rock vzw echter beslist dat er meer tijd nodig is om de geplande facelift uit te voeren. 2013 zal dan ook een sabbatjaar worden waar er uitzonderlijk geen Repmond Rock zal zijn, maar er herbrond zal worden over de toekomst van het fijnste en grootste lentefestival van het Waasland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 + 13 =