Eurosonic heeft programma rond

Het programma van Eurosonic Noorderslag 2013 is rond. De festivalorganisatie heeft meteen ook de timetables gepubliceerd, waardoor je onmiddelijk kan gaan puzzelen met de line-up.

Eurosonic-Noorderslag vervolledigt zijn programma met heel wat Nederlandse acts. Op het Energy Stage – een gratis toegankelijk onderdeel van Eurosonic in het festivalcentrum op het Ebbingekwartier – spelen onder meer Rats On Rafts, A Silent Express, Audio Adam, Awkward I, Dame Flux en Tommy Ebben & The Smalltown Villains.

Eurosonic heeft ook zijn apps gelanceerd waarmee je in een handomdraai op de hoogte blijft over de laatste nieuwtjes, programma- en festivalupdates. De app is beschikbaar voor zowel Android als Apple.

Eurosonic Noorderslag vindt van 9 tot en met 12 januari 2013 plaats in Groningen en is hopeloos uitverkocht. Het festival staat bekend als de etalage voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 9 tot en met 11 januari in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + 16 =