The Van Jets en Daan op Gladiolen

Het Olense festival Gladiolen bevestigt vandaag met The Van Jets en Daan zijn eerste namen. De volledige affiche wordt eind januari al bekend gemaakt, dan start tevens de reguliere voorverkoop van Gladiolen 2013.

The Van Jets vullen op vrijdag 17 mei de Mars Main Stage, Daan staat er op zaterdag 18 mei. Omdat het festival de voorbije jaren telkens was uitverkocht, krijgen trouwe fans dit weekend de kans om als eerste hun tickets te bemachtigen. Daarom houden de organisatoren een ‘vroege-vogel-actie’ waarbij ze combitickets tegen een extra voordelig tarief van slechts 15 euro/stuk aanbieden. De tickets zitten in een Gladiolenboxke en zijn dus ook een ideaal geschenk voor onder de kerstboom.

De verkoop van deze Gladiolenboxkes start morgen, zaterdag 15 december om 17.00 uur op de kerstmarkt van De Knipoog. (Stationsstraat 1, Onze-Lieve-Vrouw-Olen). Eventuele niet verkochte tickets worden van maandag 17 december tot en met 4 januari te koop aangeboden via het gemeentehuis van Olen (Dorp 1, Olen-Centrum) en in het Boekelhuis (Boekel 7, Onze-Lieve-Vrouw-Olen). Er worden maximum 2 boxkes verkocht per persoon en ook de voorraad is beperkt.

Info: www.gladiolen.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − 9 =