Lijstjestijd voor Pukkelpop

Het is nog even wachten tot de festivalzomer, maar de lijstjestijd is al volop bezig. Op de website van Pukkelpop kan je je top vijf van artiesten invullen die je graag wil zien op de volgende editie.

Elk jaar peilen de organisatoren van Pukkelpop naar de favoriete artiesten van de festivalganger. Vorig jaar stonden vier bands uit de top 10 op een van de Pukkelpoppodia. Maar dankzij de lijstjes werden er ook heel wat straffe onbekende artiesten ontdekt.

Pukkelpop 2013 vindt plaats op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus. Je kan jouw vijf favoriete acts invullen op www.pukkelpop.be. Als je bij de eerste 5.000 inzendingen bent, ontvang je de Pukkelpop 2013-sticker in de brievenbus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven − vier =