EMOTIONS Wintereditie heeft affiche rond

EMOTIONS heeft ondertussen haar plekje veroverd binnen het Limburgse festival landschap. Na maar liefst 9 edities in het voorjaar is het nu tijd voor een extra winter-editie. Eén avond, één podium en een handvol straffe live-bands zijn de ingrediënten voor deze oerdegelijke rockavond.

 

Op de affiche: Sioen, bekend als pianoman, ideale schoonzoon, maker van radiovriendelijke en ingetogen klassiekers als ‘Cruisin’’, ‘EaseYour Mind’ en ‘No Conspiracy At All’. Hij komt zijn nieuwe plaat ‘Sioen.’ voorstellen. Verder zakt ook Fence af naar De Kimpel in Bilzen met vrij recent werk en staat ook Identiphobia mee op de planken. Identiphobia is een samenwerking tussen onder andere Lien Moris en de zusjes Bogaerts van Lili Grace. Dj’s Gheizz en Bear draaien de avond aan elkaar met hun eigenzinnige platencollectie.

EMOTIONS Wintereditie vindt plaats op zaterdag 22 december in cultuurcentrum De Kimpel in Bilzen. Info en tickets vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig − 14 =