Kyuss Lives! is dood. Lang leve Vista Chino!

Het (gerechtelijk) dispuut tussen de voormalige Kyuss-leden over het gebruik van de naam lijkt hiermee aan zijn eind te komen. De groep, met nog steeds de Belgische gitarist Bruno Fevery in de rangen, werkt momenteel aan een nieuw album.

Tijdens het geruzie over de rechten op de naam Kyuss (Lives!) verliet Nick Oliveri, die trouwens al genoeg eigen zorgen had met het gerecht, de band. Wat daar de status momenteel van is weten we niet, maar we weten wel dat hij zijn oude Kyuss Lives!-makkers nu terug vervoegt. Voorlopig is dat trouwens nog steeds de naam van de band, althans zo gaan ze nog enkele optredens doen. Het nieuwe album zal onder Chino Vista-vlag uitkomen. Er bestaat niet zoiets als slechte publiciteit zeker?

De aanstoker van al dit gedoe, Josh Homme van Queens Of The Stone Age, zou het in tussentijd bijgelegd hebben met Oliveri. Die laatste zal ook weer te horen zijn op het volgende QOTSA-album, waar hij – aldus de Facebookpagina van Oliveri’s project Mondo Generator – zang aan zal bijdragen. Dat was al geleden van Songs For The Deaf. Na de release van die plaat werd de bassist buitengezet wegens onhandelbaarheid. Wijsheid komt met de jaren zeker?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − 7 =