Death Grips bakt hun label een ferme poets

Het infame rap(nou ja)-combo Death Grips zwierde gisterenavond hun derde album “No Love Deep Web” gratis op het net. Ze doen dit, zeggen ze, uit onvrede met de release-politiek van hun label.

“No Love Deep Web” is al het derde album van deze band in amper 2 jaar tijd. Na hun eerste album, dat eveneens gratis te downloaden was, konden ze een deal bemachtigen bij het grote Epic/Columbia. Daar kwam slechts enkele maanden geleden hun 2e LP “The Money Store” uit. Of ze bij Epic iets wisten van de intenties van de band om nu, ondanks een lopend platencontract toch weer de gratistoer op te gaan is niet geweten.

Een tweede twistpunt tussen band en label zal vast wel de door Death Grips gekozen hoesfoto zijn. Die is immers nog geen klein beetje NSFW en voegt volgende nieuwe quizvraag aan het groot canon der muziekquizzen toe: “Geef het verband tussen het debuutalbum van Doe Maar en de derde plaat van Death Grips“.

Hieronder kan je “No Love Deep Web” beluisteren en downloaden en als het van de band afhangt laat je die kans niet schieten. Dit hadden ze er immers zelf over te zeggen: ” I HOPE YOU FUCKING DIE IF YOU DON’T GET THIS ALBUM RIGHT FUCKING NOW. I HOPE AN ELEPHANT WALKS UP, SITS ITS ASS DOWN RIGHT ON YOUR HEAD AND THEN RELEASES AN OCEAN OF CHUNKY DIARRHEA DIRECTLY DOWN YOUR THROAT AND YOU DROWN IN IT.”

download “No Love Deep Web”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 1 =