Death Grips maakt interactieve clip

Het idee van de interactieve videoclip is niet nieuw, en heeft al een paar prachtige experimenten opgeleverd zoals Arcade Fires “Neon Bible”. Wat Death Grips doet voor “I’ve Seen Footage” gaat nog een paar stapjes verder.

Met zijn nieuwste clip transporteert Death Grips je naar zo’n typisch Amerikaanse poolsidefuif, waar chaos niet van de lucht is. Hoe u dat beleeft, kiest u zelf: naar believen klikt u op de mensen die u passeert, en hop, daar bekijkt u het feestje door hun ogen. Een chaotische manier van beleven, maar gaat het er niet op elk feestje zo aan toe? U bekijkt het op http://www.gifmemoreparty.com/

Om dat allemaal nog wat lolliger te maken, heeft de groep er nog een klein wedstrijdelement aan toegevoegd. In al die chaos (en als u “Parcourguy” bent, dan is het niet gemakkelijk om daar weer van af te raken) kunt u proberen vijf vooraf gedefinieerde personages af te tikken, en als bonus een download van “I’ve Seen Footage” downloaden. Als u dat nummer na dat hopeloze proberen nog niet beu bent, tenminste. Wij waren na een kwartier al bijna zover. Bijna.

Death Grips speelt op 2 november in Magasin 4 in Brussel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 + twaalf =