Eerste namen Autumn Falls

Na twee succesvolle edities met uitverkochte concerten van Low, Pinback, Bill Callahan, SX, Metronomy, Beach House, Ólafur Arnalds, etc… volgt dit najaar de derde editie van Autumn Falls.

Autimn Falls

Autumn Falls is een samenwerking tussen een aantal lokale concertzalen en clubs in Brussel (AB, Botanique, Atelier 210, VK, Magasin 4, Maison des Musiques en Madame Moustache) en Europees boekingskantoor/Benelux promotor Toutpartout. Het festival groeide op korte tijd uit tot één van de vaste waarden in de Europese najaarsprogrammatie.

Reeds bevestigde namen voor dit jaar zijn: SHEARWATER / DARK DARK DARK / DEERHOOF / WHY? / GREAT LAKE SWIMMERS / FATHER JOHN MISTY / TY SEGALL / DIIV / SANDRO PERRI / DO MAKE SAY THINK / ERIC CHENAUX / HUNDRED WATERS / THE SOFT MOON / JENS LEKMAN / THE LUMERIANS

Meer info over de programmatie en ticketverkoop vind je uiteraard op de website

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − 5 =