Productie Before Midnight van start

Afgelopen week circuleerden op het internet geruchten dat Ethan Hawke, Julie Delpy en Richard Linklater gespot zouden zijn in Griekenland. Meer dan dat was er niet nodig om aan te nemen dat het drietal bezig is met een tweede vervolg op Before Sunrise. Ethan Hawke heeft recent in een interview bevestigd dat er aan Before Midnight wordt gewerkt.

Before Sunrise(1995) en Before Sunset(2004) waren wereldwijd bescheiden kassuccesjes. Sunrise vertelde het verhaal van een Amerikaanse toerist en een jonge Franse dame die elkaar tegenkomen op de trein richting Wenen. Impulsief besluiten ze om de komende 24 uur met elkaar door te brengen, waarna er een prille en oprechte liefde ontstaat tussen de twee. Toch scheiden hun wegen na hun trip door Wenen onverbiddelijk. Sunset deed die formule nog eens over, maar nu negen jaar later en in Parijs.

Ethan Hawke had nog niet veel te vertellen over het slotstuk van de trilogie, enkel het feit dat hij samen met Linklater en Delpy bezig is aan het scenario. Hawke liet wel zijn enthousiasme blijken voor de ideeën die momenteel op tafel liggen. Het is nu enkel hopen geblazen dat het drietal nogmaals een film kan afleveren dat ons tere hartje volkomen weet in te pakken. De lieftallige glimlach van Delpy is daarbij altijd een goed begin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − negen =