Finding Nemo krijgt sequel

Pixar heeft de sequel-koorts flink te pakken de laatste jaren en zal blijkbaar nog even doorgaan met het maken van opvolgers op zijn succesfilms. Volgende in lijn: Finding Nemo 2. Regisseur Andrew Stanton, die ook het origineel uit 2003 regisseerde, zal terug aan het roer staan. Bronnen melden dat Stanton een idee heeft voorgelegd aan Disney en dat de studio meer dan enthousiast is. Het is al hoopgevend om te horen dat Disney nog vertrouwen stelt in Stanton na diens catastrofale live-actiondebuut John Carter.

Na het commerciële non-product Cars 2 kunnen wij niet anders dan behoedzaam blijven. Aan de andere kant houden we natuurlijk ook Toy Story 2 en 3 in het achterhoofd. Anyhow, wij hangen alvast onze vislijn uit en zien wel wat er boven komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf − 7 =