Nieuw album Bony King Of Nowhere onderweg

Bram Vanparys, de singer-songwriter die we beter kennen als The Bony King Of Nowhere heeft een nieuw album opgenomen.

Titel etc. is allemaal nog niet bekend, hijzelf verwacht een release in oktober, dat zou best eens iets kunnen zijn om naar uit te kijken. De artiest liet namelijk weten, via een berichtje op zijn website, dat hij het album heel eenzaam op één regenachtige avond in een bos heeft opgenomen. Negen songs zouden er op de langspeler moeten komen. Wij hopen stiekem dat er nog tikkende regendruppels op de achtergrond te horen zullen zijn eens de mixing achter de rug is.

Geniet hieronder nog een keer van The Bony King Of Nowhere (met band) die de titeltrack van zijn recentste album speeltLAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 4 =