Konkurrent gaat van start met webshop

Je hoeft voortaan niet meer naar de cd-winkel te hollen om een cd uit de Konkurrent-catalogus aan te schaffen. Vanaf vandaag biedt de platenmaatschappij alle artikelen ook via het internet aan. De onderneming zet daarmee een beslissende stap richting de toekomst.

Konkurrent bestaat al sinds 1985 maar heeft de voorbije jaren grotendeels ontpopt als een uitstekende verkenner voor de indie, rock en de alternatieve scene. Het label maakte namen als Arcade Fire, Antony and the Johnsons en Sufjan Stevens gemeengoed en bracht tegelijk nieuwe generaties van getalenteerde muzikanten tot bij ons muziekminnend publiek in Vlaanderen. Konkurrent is na een kwarteeuw een vertrouwd begrip in zowel België, Nederland als Luxemburg.

Een nieuwe fase lijkt nu aangebroken, met het lanceren van een webshop waar ineens alle artiesten uit de catalogus beschikbaar zijn. Portkosten hoef je niet te betalen, wat de website een interessant alternatief voor de klassieke cd-winkel maakt. In de nabije toekomst werkt Konkurrent ook aan luistermogelijkheden en uitgebreide informatie over labels en artiesten. De recentste releases kun je ontdekken en aankopen op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 + tien =