Pukkelpop dropt lading Belgen op de wei

Nu Rock Werchter het bordje “sold out” op de deur mocht hangen, kunnen alle beteuterde muziekliefhebbers hun heil nog zoeken op Pukkelpop. Hoewel dit festival ook dankzij een al aardig bulkende affiche de voorverkoop als een trein ziet lopen, blijven ze het publiek met de regelmaat van de klok met nieuwe namen bekogelen.

Eerder deze week gooiden ze niet alleen Patrick Watson in de strijd, maar werd ook een mooie mix van stijlen aan de eindeloze lijst gevoegd. Voor elk wat wils met Santigold, Light asylum, Lower Den, Dillon Francis en Baroness. En vandaag haalt de organisatie de grote kwasten nog eens boven om de affiche Belgisch te doen kleuren.

Het leger aan bands dat onze nationale driekleur mag komen vertegenwoordigen, is een mooie mix van jonge soldaten en veteranen, artillerie-eenheden en gezapig marcherende infanteristen. At your service: Balthazar (foto), The Van Jets, Freaky Age, Zornik, Steak Number Eight, Wallace Vanborn, Drive Like Maria, Diablo Boulevard, Isbells, Amatorski, The Me In You, Mad About Mountains, Flying Horseman, Vive La Fête, De Mens, Gorki, SX, Bed Rugs, Marco Z, Great Mountain Fire, Geppetto & The Whales, Customs, Fence, Creature With The Atom Brain, merdan Taplak, Kiss The Anus Of A Black Cat, Reiziger, COEM. En voor de dansend officier in u, is er ook nog Raving George, Ego Troopers en Sound of Stereo.

Knoop die vlag dus al maar om uw middel en haast u om nog een ticket te bemachtigen want voor u het weet , staat u met een bordje “Need Ticket” te zwaaien voor de ingang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien + elf =