Handsome Furs doen de boeken dicht

Anderhalf jaar nadat Wolf Parade de status ‘niet-definitieve split’ opgeplakt kreeg, postte Dan Boeckner, samen met zijn vrouw Alexei Perry, de onheilspellende woorden “Handsome Furs are no more” op hun website. En hiermee is dus ook het lot van het meest explosieve duo in indie rockland bezegeld.

In maart annuleerde het koppel al hun Europese tournee om “dwingende gezondheidsredenen”, maar of hun split hiermee iets te maken heeft, is niet duidelijk. Ze stoppen met spijt in het hart en bedanken hun fans voor de steun van de afgelopen zes jaar.

De fans zullen het dus moeten stellen met de onverwoestbare overblijfselen Plague Park, Face Control en Sound Kapital en verder hopen dat Boeckner zich snel aan een nieuw project zal wagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig − 11 =