Tien Jaar Zeal Records :: 24 maart 2011, STUK

Tien Jaar Zeal Records, 24 maart 2011, STUK

Na twee uitverkochte concerten van Isbells in het prachtige decor van de Leuvense Predikherenkerk, werd de tiende verjaardag van Zeal Records afgelopen donderdag afgesloten met een charmante huisvlijtavond. Nadat Low Vertical debuut I Saw A Landscape Once overtuigend had voorgesteld, pakten de Zeal Allstars, een amalgaam artiesten die allen een band met het platenlabel hebben, de zaal in met een rommelige, maar fijne avond die het familiegevoel alleen maar versterkt moet hebben: labelgenoten coverden elkaar, hielpen bij andermans nummers, of vormden samen een heuse All Star band om het nieuwe Cape Coast Radio live uit de brand te helpen.

Op de foto ziet u Piet De Pessemier van Krakow, dat de avond opende met enkele Sparklehorsecovers, waaronder een pakkend “Spirit Ditch”.

http://www. zealrecords.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 3 =