‘Die rosse’ werkt aan nieuw album met mystery guest

Elly Jackson, beter bekend als de helft van het pop-duo La Roux, heeft in de laatste issue van het NME magazine verklapt dat ze met een bekende indie-band samenwerkt voor nieuwe tunes.

Elly Jackson liet een jaar geleden al weten dat ze samen met de andere helft van de band, Ben Langmaid, met het schrijven begonnen was. “The vocal style will be different, I’ve changed the way I sing, not on purpose, it’s just happened,” voegde ze er nog aan toe aan BBC Newsbeat.

Gisteren liet ze een tweede ballonnetje op over de nieuwe plaat. Ze zouden samenwerken met een bekende indie-band. “I’ve been writing with some friends from another band, but I wont say who they are. The band is established, but not like Kings Of Leon-established or anything…” De term ‘Kings Of Leon’ is bij deze geconnoteerd aan een hoge gevestigde waarde. Nu moeten we enkel nog alle bands af gaan die zichzelf ‘indie’ noemen en dan weten we wie de mystery date van Jackson is.

We besparen u de moeite; in de wandelgangen gonst het al van geruchten dat de eer weggelegd is voor White Lies, al konden ze daar niet bevestigen noch ontkennen.

Jackson meldt nog dat ze onder grote verwachtingsdruk gebukt gaan. “I know I’m not going to stop writing until we’ve got songs that can compete on the same level as ‘In For The Kill’ and ‘Bulletproof'”

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 2 =