The Dresden Dolls kondigt reünie aan met theaterstukje

In 2008 kondigde de band The Dresden Dolls aan dat ze het even voor gezien hielden. Amanda Palmer en Brian Viglione waren het stramien beu en stortten zich op solowerk. Totdat er een paar dagen geleden een filmpje op youtube verscheen waarin ze hun nieuwe plannen geheel in de stijl van de Boston Tea Party uit de doeken doen.

En die plannen zijn een reünietour die exact tien jaar na oprichting tijdens Halloween — 31 oktober voor de niet gelovigen — zal starten in New York. Vervolgens zal de band New Orleans, Atlanta, Lexington, St. Louis, Chicago, Dallas, Houston en Austin aandoen en wat er daarna gaat gebeuren is eigenlijk niet bekend. Een vervolg? Of moeten we ons behelpen met Palmer solo of in Evelyn Evelyn en Viglione als sessiedrummer bij onder andere Nine Inch Nails en Jesse Malin. We kijken alvast uit naar hun nieuwe theaterstuk …

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf − vier =