UPDATE :: Pukkelpop spuwt nieuwe namen

Mochten wij in de zomer van mama maar naar één festival, wij zouden naar Pukkelpop gaan. Het Limburgse festival biedt zo’n breed aanbod dat iedereen op elk moment van de dag wel ergens aan zijn trekken komt. Eels, Laurent Garnier en Black Rebel Motorcycle Club zijn maar enkele van de nieuwe namen waarvoor een breed publiek naar Kiewit zal afzakken.
Update 10/05: Zolang die Eyjafjallajökull as en lava blijft spuwen kan Pukkelpop dat ook, of op zijn minst de bands zelf dan toch. We Have Band, Miike Snow en Raised Fist hebben inmiddels via hun websites bevestigd dat ze op het festival zullen staan.

Eerder kwam Chokri al met ondermeer Iron Maiden, Queens Of the Stone Age en The Prodigy op de proppen, nu doet hij daar nog een serieuze vulkaanuitbarsting aan namen bovenop. Of wat te denken van rockend vuurwerk als Seasick Steve, Serj Tankian, All Time Low, Black Rebel Motorcycle Club, Gogol Bordello, Band of Horses, Danko Jones, The Toy Dolls, The Cribs, The National en Blood Red Shoes?

Ook danceliefhebbers komen zoals steeds ruimschoots aan hun trekkken. Groove Armada, Laurent Garnier, Bloody Beetroots DJ set, Steve Aoki, Laidback Luke en Chase & Status live vormen slechts het topje van de ijsberg die later nog zal volgen.

En voor diegenen die tenten als de Club of de Chateau verkiezen ligt er ook een vracht wat minder bekend snoepgoed klaar. Het gaat (voorlopig) om Fat Freddy’s Drop, Fuck Buttons, You Me At Six, Caribou, 3OH!3, And So I Watch You From Afar, Girls, Jamaica, Against Me!, Everything Everything, Kitty, Daisy & Lewis, Nosaj Thing, The Soft Pack, Pulled Apart By Horses en The Tallest Man on Earth.

Nu weet u weer waar u dit jaar heen moet op 19, 20 en 21 augustus. Juist ja, Pukkkelpop!

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 2 =