Prince op Werchter Boutique

Herman Schuermans kan een indrukwekkend palmares voorleggen wat betreft het organiseren van festivals. Hij maakte van Rock Werchter een meermaals als “beste festival” bekroond evenement, zette TW Classic op poten en haalt nu, voor de “jongste telg aan zijn festivalstamboom”, een wel heel dikke vis naar België: Prince.

Prince in België, dat moet wel heel lang geleden zijn. En inderdaad: acht jaar geleden stond de man voor het laatst op een Belgisch podium. Er mag dan ook verwacht worden dat Werchter Boutique dit jaar heel wat kijklustigen zal lokken alleen al omwille van deze ene naam. Andere namen zijn voorlopig nog niet bekend, maar dat Prince – met voorprogramma’s Mint Condition en Larry Graham – de absolute headliner zal zijn, staat buiten kijf.

Het concept van Werchter Boutique laat zich makkelijk uitleggen. Het is een ééndagsfestival dat een Ganzenbordpubliek wil bereiken. Dat doet het door oudere acts te combineren met nieuwe, jonge groepen die ook kinderen weten te appreciëren. Diezelfde kinderen krijgen ook heel wat privileges. Zo mogen ze binnen aan een lagere prijs en wordt er randanimatie voor hen voorzien.

Werchter Boutique vindt dit jaar plaats op 10 juli. Locatie is uiteraard de bekende festivalweide.
Tickets kosten 80 euro, tenzij u vooraan wil staan: dan betaalt u 120 euro.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 3 =