Pavement headliner op Les Ardentes

Niet getreurd fans die te laat waren voor het reünieconcert van Pavement 18 mei aanstaande in de Brusselse Ancienne Belgique! Vanmorgen werd namelijk door Les Ardentes bekend gemaakt dat ze donderdag 8 juli in Parc Astrid de Coronmeuse in Luik staan tijdens de vijfde editie van het elektrorockfestival.

De afgelopen weken werden ons al meer dan eens snoepjes om de oren geslagen die dit jaar op Les Ardentes te zien zullen zijn, zo zullen Public Image Ltd., Ben Harper & Relentless 7, N.E.R.D., Babyshambles, Pantha Du Prince, Wave Machines, Ellen Allien, Just Jack, Sebastian, Everlast, Heather Nova en Nouvelle Vague acte de présence geven van 8 tot en met 11 juli. Vandaag werd daar behalve Pavement ook nog Tocadisco, Don Rimini, les Petit Pilous, Sound Of Stereo en Matias Aguayo aan toegevoegd.

Tickets voor Les Ardentes 2010 zijn nu al via diverse voorverkoopadressen en de website te verkrijgen. Dagtickets zijn 45 euro per stuk, een combiticket kost 95 euro. Ja het staat er echt, ongeveer de helft van de prijs die U normaal betaald voor een festival de laatste jaren.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien + 6 =