Dan Le Sac Vs. Scroobius Pip hebben hun nieuwe rhymes af

Dan Le Sac — van de beats — en Scroobius Pip — een dinosaurus uit het spoken word circuit — vonden elkaar in 2006 en maakten hun anthem twee jaar geleden al met “Thou Shalt Always Kill”. In Maart 2010 komt de opvolger van debuutplaat Angles uit, Logic Of Chance.

Op het podium beesten, door hun eigen idolen De La Soul bejubelt — ze leverden extra lyrics voor een herwerkte “Thou Shalt Always Kill” die eerder dit jaar uitkwam — en de meester samplers van de afgelopen jaren in Groot Brittannië. Gaan Daniel Stephens en David Meads hun cultstatus behouden met deze nieuwe schijf Logic Of Chance? Het resultaat is alvast een 1+1=2 verhaal want Scroobius Pip stuurt zijn teksten pas op als ze helemaal af zijn, zo liet hij recentelijk in een interview optekenen, waarna Dan Le Sac er dan de muziek omheen breit. De eerste warm up show hebben ze inmiddels achter de kiezen, een UK Tour volgt na de release en Europese shows zullen er ook na april zijn als we hun blog mogen geloven.

De tracklist van Logic Of Chance:

 1. Sick Tonight
 2. Five Minutes
 3. Cauliflower
 4. GB
 5. Get Better
 6. Inert Explosions
 7. Stake A Claim
 8. The Beat
 9. Last Train Home
 10. Snob
 11. Cowboi

De eerste single “Get Better” verschijnt in februari, tot die tijd kunt U zich vermaken met de tweets van de heren, Scroobius Pip gebruikt die namelijk als karaoke-machine en Dan Le Sac ergert zich aan het internet en mannen in pakken. Eureka, de Statler en Waldorf van het twitterland zijn geboren.

Of het hier just a band betreft dat zullen we in maart 2010 kunnen beoordelen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + 5 =