Juliette & The Licks :: 16 september 2006, Leffingeleuren

Juliette & The Licks, 16 september 2006, Leffingeleuren

Het is traditioneel de afsluiter van het festivalseizoen: Indian Summer of niet, het weer begint toch wat killer te worden, de weiden wat zompiger en de kragen dienen wat hoger gezet. En dus is het na Leffingeleuren afgelopen weekend uit met de festivalzomer. Tenten mogen een winter lang uitdrogen, de zalen warmen zich langzamerhand opnieuw op voor een nu al bijna volgeboekt concertseizoen.

In The CameraEye van onze vrouw: Lang geleden dat u Juliette Lewis nog eens in een film zag? Dat kan: tegenwoordig is ze eerder actief als full-time rockchick bij Juliette & The Licks, zoals hier op het podium van Leffingeleuren. Binnenkort verschijnt een nieuw album van de band, dan verneemt u meer.

http://www.julietteandthelicks.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + 2 =