Secret Machines :: 29 januari 2006, Vorst Nationaal

Secret Machines, 29 januari 2006, Vorst Nationaal

Soms zijn voorprogramma’s wel degelijk de moeite. Meestal als ze zichzelf niet in de tournee hebben binnengekocht maar zoals in het geval van Secret Machines door fan Dave Grohl zelve zijn uitgenodigd. En dus mochten Secret Machines vorige maand in Vorst Nationaal het voorprogramma van Foo Fighters verzorgen. Met een stomende psychedelische set die begon met huidige sterke single "Alone, Jealous And Stoned" gingen ze gedreven voor het zieltjeswinnen. In April verschijnt hun tweede album Ten Silver Drops, dan krijgt u op deze pagina’s ook een interview.

In The CameraEye van onze vrouw: de broers Benjamin en Brandon Curtis, kern van de groep..

www.thesecretmachines.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 + 13 =