AFF en Genk On Stage organiseren samen Zomerkampconcerten

“Omdat festivals niet kunnen plaatsvinden, wilden we toch een muzikaal alternatief voorzien. Uitzonderlijke omstandigheden vragen om unieke samenwerkingen”, vertelt schepen van Jeugd Toon Vandeurzen. Gedurende acht donderdagen brengen beide festivals artiesten naar Zomerkamp. De concerten hebben een capaciteit van maximum 200 personen en zijn gratis toegankelijk mits reservatie. “Festivalgangers kunnen genieten van concerten met hun bubbel, van 2 tot 10 personen.”

Beide festivals brengen hun spirit naar het Evenementenplein en dat met bekend en lokaal talent. Genk On Stage pakt uit met blackwave., Portland, Don Luca en EMY. Absolutely Free Festival gaat voor een gedurfde ontdekkingsline-up met BeraadGeslagen, Susobrino, IKRAAAN, Willy Organ, Pilkington United, Meskerem Mees en Aster.

Tickets worden telkens de maandag voor het concert beschikbaar gesteld om 10 uur. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 9 juli: blackwave.
  • 16 juli: Susobrino + IKRAAAN
  • 23 juli: Portland
  • 30 juli: BeraadGeslagen
  • 6 augustus: Don Luca (try-out)
  • 13 augustus: Meskerem Mees + Aster
  • 20 augustus: EMY
  • 27 augustus: Willy Organ + Pilkington United

Info en tickets: www.zomerkampgenk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − 12 =