WEDSTRIJD: Pixx :: Funsize

Small Mercies heet de nieuwe plaat van Pixx, “Funsize” is de nieuwe single. En die laat horen dat Hannah Rodgers nog niet uitverteld is. Vrijdag staat ze in de Brusselse KFK Hope en dankzij ons kan je daar naartoe.

De drumbeat ademt de motorik en afgemetenheid van St. Vincent uit. De stem is die van een ander. Hannah Rodgers tacklet op haar nieuwe album vierklauwens stevige thema’s als godsdienst en relaties, en probeert haar verhaal te vertellen. “I find it hard to have an understanding of relationships in general – I think everyone does – and the addictive tendency that we have to look for something that’s eternal is something that intrigues me. So, if you love God maybe what draws you to that is the idea of something that’s never going to end and that really intense love often takes place in human relationships, too”, geeft ze mee met de zelf geregisseerde video voor “Funsize”. Of je dat begrijpt, laten we aan jou over. Gewoon dansen màg.

Wil je vrijdag het concert van Pixx bijwonen, mail dan ‘Pixx’ naar win@enola.be met je naam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in