Eurosonic Noorderslag bevestigt eerste acts voor 2019 editie

Eurosonic, hèt Europese showcasefestival bij uitstek, kondigt zijn eerste namen aan. De eerste Belgische inzendingen zijn blackwave. en Sonnfjord.

De eerste serie namen van 29 opkomende acts wordt traditioneel geselecteerd in samenwerking met de radiozenders uit de Europese Unie, verenigd in de EBU (European Broadcasting Union). Deze keer zijn dat Any Other (it), Apey & The Pea (hu), Bass Astral x Igo (pl), Battle Beast (fi), blackwave. (be), Boy Azooga (gb), Crimer (ch), Delaporte (es), Eli (de), Fleche Love (ch), Fontaines D.C. (ie), Gurr (de), Hatari (is), Holy Motors (ee), Isama Zing (sk), Keep Razors Sharp (pt), MAiKA (rs), Mavi Phoenix (at), Moha La Squale (fr), Napoleon Gold (lu), Noah Carter (dk), Rimon (nl), Ruth Koleva & The Fingertones (bg), San Holo (nl), Sarah Klang (se), Sonnfjord (be), Tatum Rush (ch), Torul (si) en Very Cool People (lv).

Eurosonic Noorderslag is hèt showcasefestival van Europa en geldt internationaal als het meest belangrijke platform voor Europese muziek, zowel voor muziekliefhebbers als voor professionals uit de muziekindustrie. Het festival vindt plaats van 16 t/m 19 januari 2019 in hartje Groningen. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − 4 =