Affiche Leffingeleuren compleet met Equal Idiots, Stikstof en Will Samson

Leffingeleuren heeft deze middag met Equal Idiots en Stikstof de line-up van zijn betalende podia afgerond. Beide acts zijn toegevoegd aan het programma van het hoofdpodium op zaterdag. Daarnaast heeft het festival een straffe reeks namen die de essentie van dit festival uitmaken, de jonge veelbelovende bands, de te ontdekken artiesten die je elders niet aan het werk ziet, kortom die eigenzinnige bands waarmee van Leffingeleuren een uniek ontdekkingsfestival maken:

Equal Idiots en Stikstof vervolledigen dus de line-up van de concerten in de Zaal, Café De Zwerver en de concerttent. Daarnaast kan je ook optredens bijwonen van Gunn Truscinski Duo (US), Will Samson (UK), Public Psyche, Her’s (UK), Donny Benét (AU), Tubelight, Swedish Death Candy (UK), Borokov Borokov en Vito bijwonen. En na de uren mag er uiteraard ook opnieuw gedanst worden op de gratis afterparties in Zaal De Zwerver. DJ’s van dienst zijn Michael Midnight, Bram Willems en Cookies & Tyler.

Leffingeleuren vindt dit jaar plaats van 14 t/m 16 september in Leffinge en ontvangt verder ook nog fijne artiesten als A Place To Bury Strangers, Boytoy, Bad Breeding, Cabbage, Lumerians, Bob Log III, Sylvie Kreusch en Vaudeville Etiquette. Alle info: www.leffingeleurenfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 − zes =