Anouk en Golden Earring naar Rock Zottegem

Rock Zottegem maakt vandaag haar eerste namen bekend. Op vrijdag 7 juli zakt Nederlands popicoon Anouk af naar Zottegem. Een dag later is het de beurt aan de legendarische Nederlandse rockband Golden Earring.

Het Nederlandse popicoon Anouk zakt op vrijdag 7 juli af naar de Zottegemse festivalweide, voor één van haar twee zomerconcerten op Belgische bodem. 2017 is het ideale jaar om de popdiva een plaatsje te geven op het gezelligste festival van Vlaanderen. Het aantal hits van de Nederlandse zangeres is niet meer te tellen. Wie wil niet meebrullen op ‘Nobody’s Wife’, ‘R U Kiddin’ Me’, ‘Modern World’, ‘Woman’ of het breekbare ‘Lost’ of ‘Michel’? Bovendien bracht de Nederlandse zangeres net een nieuw album uit, ‘Fake it till we die’.

Op zaterdag 8 juli zakt Golden Earring af naar Zottegem. De oudste nog bestaande rockband van Nederland is vandaag springlevend en brengt een rits internationale hits mee naar het Zottegemse festivalpodium. Het wordt muzikaal duimen en vingers aflikken op hits als ‘Radar Love’, ‘When the Lady Smiles’ en ‘Twilight Zone’.

Organisator Kurt De Loor is alvast tevreden met de twee namen die hij kon strikken voor de 24ste editie van het festival. “Met Anouk en Golden Earring strikken we twee fantastische livebands. Beide groepen staan garant voor een schitterende live performance. Ik weet nu al dat het dak eraf gaat op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli. Binnenkort maken we nog namen bekend, het ziet er alvast veelbelovend uit. Zottegem en de rest van Vlaanderen mag zich opnieuw opmaken voor een fantastisch festivalweekend.”

Rock Zottegem vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli. Info en tickets: www.rock-zottegem.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + 7 =