Multidisciplinair evenement Closer/Dichterbij naar Antwerpse Groenplaats

Closer/dichterbij is een welriekende potpourri van beeldende kunst, muziek, theater, literatuur en gastronomie. De intuïtief verzamelde schare kunstenaars gaat gedurende 5 dagen lang in het vroegere postgebouw op de Groenplaats in Antwerpen.

Het muzikaal luik (opnieuw samengesteld door Gregory Frateur van Dez Mona) omvat deze keer optredens van o.a. Delvis, Tamino, Oy en Dijf Sanders, telkens gevolgd door een club night met diverse dj’s waaronder Hush Hefner en Faisal.

De expositie (Underground School of Contemporary Art) wordt gecureerd door Jan Van Woensel, zal een maand duren en omvat ook ateliers voor kunstenaars in residence, masterclasses etc.

Closer/Dichterbij vindt plaats op 16 t/m 20 november. Alle info: www.closerdichterbij.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =