Steve Gunn, Lubomyr Melnyk en Rats On Rafts voor Autumn Falls

Autumn Falls maakt zich klaar voor een nieuwe editie en palmt opnieuw de beste Belgische zalen in voor een goed gevuld najaar. Steve Gunn, Lubomyr Melnyk en Rats On Rafts behoren tot de nieuwste lichting namen.

Het uitgangspunt blijft hetzelfde: een boeiende en kwaliteitsvolle line-up waarbinnen kersverse ontdekkingen gecombineerd worden met de hipste bands. Dit alles in de best mogelijke omstandigheden, dankzij het partnerschap met de beste concertzalen in België. Het festival vindt dit jaar plaats van eind september tot midden december.

Rats on Rafts zakt op 23 september af naar de N9 in Eeklo. Gitaarvirtuoos Steve Gunn, die net het schitterende Eyes On The Lines uitbracht, treedt twee keer op in België: op 7 november in De Zwerver in Leffinge en op 9 november in Het Bos in Antwerpen. Lubomyr Melnyk staat dan weer op 12 december in de Botanique én op 13 december in De Roma.

Ook de psychedelische soulband Monophonics (op 10 november in de Muziekodroom), de punkers van Duchess Says (op 14 november in de Botanique) en het internationale Yumi Zouma werden vastgelegd. Maar er is nog meer, en meer bepaald Belgisch muzikaal geweld. Ook SX, Tommigun, Dan San, Elefant en Krankland kan u dit najaar dankzij Autumn Falls aan het werk zien.

Volgende namen werden al aangekondigd op de indrukwekkende affiche: Maurits Pauwels Groep, Wand, Chrysta Bell, Operators, Stephen Steinbrink, Jan Swerts, Sekuoia, Echo Beatty, Pingrove, Oaktree, Cocaine Piss, Dijf Sanders, Condor Gruppe, Frence, Parquet Courts, Peaches, TaxiWars, chris cohen, Bambara en Zimmerman.

Meer info over de bevestigde bands en tickets via www.autumnfalls.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − 1 =