Falling Man pakt uit met nieuw nummer en video

Kuis uw oren maar uit, want Falling Man, de band rond acteur Sam Louwyck, heeft een nieuw nummer klaar. En u krijgt er een video gratis bij.

Het nummer is de voorloper van een 10-inch die later in beperkte oplage verschijnt op gekleurd vinyl, maar is wel gratis te downloaden via deze link. De bijhorende, classy video is van de hand van de jonge regisseur Julian Devos. Hij volgde de band tijdens een van hun concerten. De videoclip is uiteraard ook te vinden op YouTube.

Falling Man verraste eind 2013 met een heerlijk smerig debuutalbum vol dodelijk efficiënte, dreigende noise rocknummers. Het viertal dat verder bestaat uit Lode Sileghem, Paul Van De Velde en Sven De Potter ontpopte zich ook tot een opwindende live act. Falling Man speelt deze zaterdag in de Kinky Star naar aanleiding van 10 jaar Genthology. Op 14 mei speelt de band nog eens in Gent, maar dan op het fantastische Iron Muide. Later is Falling Man ook nog te zien in Cinépalace in Kortrijk (24 mei) en Netwerk in Aalst, als support voor The Pop Group (29 mei).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 13 =