Affiche Rock Werchter compleet

Vandaag presenteert Rock Werchter nog vier nieuwe namen. De affiche voor zaterdag 27 juni wordt versterkt met CC Smugglers, die hun uptempo countryblues naar het festivalpark brengen. Ook voor zondag 28 juni noteren we met Blaudzun, de rijzende jonge soul-ster Leon Bridges en de Britse revelatie Catfish and The Bottlemen nog drie nieuwkomers. Dat maakt in totaal 79 namen, waarmee de affiche voor Rock Werchter 2015 nu volledig onthuld is.

Sinds enkele dagen zijn alle dagtickets voor zondag 28 juni uitverkocht. Ook combitickets en dagtickets voor donderdag 25 en zaterdag 27 juni waren al niet meer te koop. Dat betekent dus dat enkel dagtickets voor vrijdag 26 juni, met onder meer Mumford & Sons, Pharrell Williams, Ben Howard en alt-J, nog verkrijgbaar zijn.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − zeven =