Kokopelli World Festival heeft affiche rond

Tussen 15 en 17 mei vindt in Gullegem (bij Kortrijk) voor negende keer het Kokopelli Festival plaats. In en rond de dwarsschuur ‘Goet te Wynckele’ proeven de bezoekers drie dagen lang van allerlei invloeden van over de hele wereld: van multiculturele workshops tot heerlijke gerechtjes uit de wereldkeuken én uiteraard flink wat muziek.

Kokopelli is een kleurrijk en bruisend festival voor jong en oud. Natuurlijk is en blijft het evenement een sfeervol muziekfestival met dj’s, muziekbands uit alle windstreken, maar er is ook stand-up comedy, straattheater, kinderanimatie, vuurdecoratie, voorstelling kortfilm etc. Er wordt geprogrammeerd op twee podia en op die manier is er tijdens het festival plaats zat voor opmerkelijke optredens van onder meer La Familya, Proteje & The Indiggnation, La Troba Kung-Fu, Gentleman’s Dub Club, Skip & Die, Russkaja, Filastine en talrijke anderen.

Alle info: www.kokopelli.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf − 1 =