Ben Howard, Hozier en Royal Blood voor Rock Werchter

Rock Werchter kan zijn affiche weerom uitbreiden met 3 bijzonder mooie namen. Ben Howard, Hozier en Royal Blood zullen immers hun opwachting maken in het Festivalpark tijdens Rock Werchter 2015. Ze vervoegen ondermeer Foo Fighters, Lenny Kravitz, Muse, Rise Against, The War On Drugs, Alt-J en Damien Rice.

Ben Howard zal op vrijdag 26 juni in Werchter present geven. Hozier en Royal Blood zijn er op zaterdag 27 juni. De ticketverkoop loopt als een trein. Er zijn geen dagtickets voor donderdag 25 juni meer beschikbaar. Alle andere tickets (combi- en dagtickets voor vrijdag, zaterdag of zondag) zijn nog in verkoop.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × een =