Karrevracht nieuwe namen voor Dunk! Festival

Postrockliefhebbers zijn op 14, 15 en 16 mei opnieuw welkom op het Dunk! Festival in Zottegem, dat niet minder dan 20 nieuwe namen aan zijn line-up heeft toegevoegd waaronder cecilia::eyes, French Teen Idol, The End Of The Ocean en Hemelbestormer.

Met Jakob, Caspian, Labirinto, Year Of No Light en Huracan had het festival reeds een mooie lichting namen op de affiche staan. Nu dikt de organisatie zijn programma aan met een verse lading namen: Alice In The Cities, Astralia, cecilia::eyes, Celestial Wolves, Cordyceps, Doomina, French Teen Idol, Hemelbestormer, Ilydaen, Jo Quail, Katabatic, Lehnen, Monophona, Ornaments, Sixth Minor, Solkyri, Tangled Thoughts Of Leaving, The End Of The Ocean, The Eye Of Time en Wang Wen komen het mooie weer maken. Meer namen volgen in de komende weken.

Alle info: www.dunkfestival.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 5 =