Nieuw podium voor Dour Festival + start vvk

Vandaag gaan de tickets voor de 27ste editie van Dour Festival in voorverkoop en dat gaat gepaard met enkele nieuwigheden, zoals een achtste podium.

Dour Festival zal voor haar 27e editie een extra feest op woensdagavond voorzien. Dit op 1 of 2 podia, ter ere van Bergen, culturele hoofdstad van Europa. Daarnaast voorziet het festival een nieuw en achtste podium dat ‘Le Labo’ gedoopt wordt. Le Labo is een overdekt podium, waar verschillende intieme of experimentele projecten zullen plaatsvinden. Je vindt dit podium terug op de oude plek van de Dub Corner. De Red Bull Elektropedia Balzaal wordt een openlucht-podium en verhuist naar de terril. De Dub Corner zal op haar beurt de daverende good vibes uitsturen vanop de oude locatie van de Balzaal.

De festivalorganisatie doet ook dit jaar weer een artistieke projectoproep. Om het artistieke en creatieve aanbod van ons festival nog te vergroten, wil Dour Festival, in samenwerking met vzw Go Go Go dit jaar een “Vitrine de la creation” – “Creaties in de kijker” bewerkstelligen. Gedurende de vijf festivaldagen, mogen jullie projecten verwezenlijken die dag of nacht plaatsvinden op verschillende zones van het festival. Hoe je kan deelnemen, verneem je via de officiële website van het festival.

Met de feestdagen in het vooruitzicht, zet Dour Festival ook zijn tickets vanaf vandaag in de kijker. Die zijn vanaf 13u te koop aan verminderde prijs. Combitickets (5 dagen + camping) worden tot en met 4 januari voor 120 euro (excl. reservatiekosten) aan de man gebracht. Vanaf 5 januari kost zo’n ticket 130 euro.

Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + 3 =