Paul Young komt naar Countryfestival

Gisteren werd op het domein van Château de la Motte in Groot-Gelmen (Sint-Truiden) de affiche voor de tweede editie van het Countryfestival voorgesteld. Opmerkelijke gast dit jaar is Paul Young. De wereldberoemde zanger, bekend van hits zoals ‘Come back and stay’ en ‘Everytime you go away’, zal het festival met zijn Mex-Tex band Los Pacaminos headlinen.

Het Countryfestival gaat van start op vrijdag 12 september met optredens van Trash Sings Cash, Matt The Electrician (USA), Robby Longo, Dave McGraw & Mandy Fer (USA) en Chris Bannister (UK). Op zaterdag 13 september zijn Borderline Breakdown Band, Pure Joyce, Mary’s Little Lamb, Dave Sheriff (UK), Travers & Dean Country Band, The Oldtime Stringband (NL), Irene Kelley (USA en Eriksson Delcroix van de partij. Top of the bill zijn The Whiskey Gentry (USA) en Paul Young met zijn Los Pacaminos (UK).

Countryfestival vindt plaats op het feeërieke domein van Château de la Motte in Sint-Truiden. Alle info: www.countryfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 + negen =